LG G8 ThinQ Özellikleri

LG G8 ThinQ Özellikleri

LG G8 ThinQ Özellikleri

Her yıl düzenlenmekte olan Mobil dünya kongresi 2019 (MWC2019) bu yıl 25 Şubat tarihinde başlayıp 28 Şubat tarihinde bitecek. Etkinlikte Nokia,Xiaomi,Huawei,TCL ve benzeri kuruluşların 2019 model cihazlarını tanıtmalarının ardından LG'nin herhangi bir hamlede bulunup bulunmuyacağı tartışılmaktaydı. LG yeni amiral gemisi olan 'G8 ThinQ'' modelini tanıtarak listelerdeki yerini almış bulunmakta.

LG'nin tanıtmış olduğu ''G8 ThinQ'' modelinin tüm özellikleri: 

Ekran :

LG G8 ThinQ Geçtiğimiz yıl çıkan modele göre (LG G7 ThinQ)' e göre oldukça kıvrımlı hatlara sahip olmakla beraber

Kamera tarafında ise LG G7 ThinQ'e göre yatay bir biçimde optimizasyonu yapılmış. Cihazı bir düz zemine koyduğumuzda

Pürüzsüz bir duruşa sahip oluyor. Cihazımızın arka kısmında bulunan parmak izi okuyucusu kablosuz hızlı şarjı

Desteklemesinden ötürü arka tarafı yekpare cam'dan oluşmaktadır. Modelin ekran tarafında LG G8 ThinQ Tüm Özellikleri G serisini hep beraberinde getirmekte. LG G8 ThinQ modelinde ilk kez OLED ekran kullanmakta. LG'nin yeni modelinde ahize bulunmamakla beraber Cihazımızın ekran tarafı özel Bir teknoloji kullanılarak titreşerek ses aktarma teknolojisine sahip olmaktadır. Cihazın bu özelliği sayesinde titreşimleri cihaz kulağınızdayken pürüzsüz ve net bir kalite sunmakta.

Temassız Hareketler :

İlk olarak hayatımıza SAMSUNG'un Galaxy S4 modeli ile giren temassız hareketler fotoğraflar arasında Elimiz ile telefona herhangi bir dokunma gerçekleştirmeden elimizi cihazın 10-15 cm üstünde tutarak Sağdan sola yada soldan sağa doğru kaydırarak fotoğraflar arası geçiş yapabiliyorduk. LG'ise SAMSUNG Galaxy S4 modelinden uyarladığı bu sistemi yeni amiral gemisi G8 ThinQ modeline Geliştirilmiş bir versiyonunu eklemiş bulunmakta. LG G8 ThinQ modelinin üst kısmında yer alan ve Adına ''Z'' Kamerası denilen yeni özelliği bizlere sunmuş durumda. ''Z''Özellikli bu kamerada karşısına Gelen herhangi bir nesnenin derinliğini hızlı bir şekilde hesaplama özelliğine sahip.

LG G8 ThinQ Ayrı zamanda Z Kamerası ile yüz taramasınıda oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirebilir durumda.


Cihazın Teknik Özellikleri

Ekran : 6,1 inç QHD+ OLED FullVision, 564 ppi, 3120x1440 çözünürlük, 19,5:9 en-boy oranı, %83,66 ekran-gövde oranı

Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 855

Arka kamera : 2 adet; 12 MP f/1,5 ve 16 MP f/1,9

Ön kamera: 8 MP f/1,7 ve Z Kamera (ToF)

RAM : 6 GB

Dahili depolama : 128 GB

Batarya : 3.500 mAh

Suya ve toza dayanıklılık: IP68 sertifikası

Güvenlik : Parmak izi okuyucusu (arkada),yüz tanıma, avuç içi damar izi tanıma

Cihazımız gücünü Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden almakla beraber 6 GB RAM 128 GB MicroSD kart ve 2 TB'a kadar çıkan artırılabilir dahili depoloma alanına sahip.

Cihazın Pil kapasitesi 3.500mAh. LG G8 ThinQ Android 9 Pie işletim sistemi ile gelen G8'in fiyatı ve ne zaman satışa sunulucağı henüz açıklanmadı.